Brnabić: Bilo smo sendvičari – sada smo zveri

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Brnabić: Bilo smo sendvičari – sada smo zveri

Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da su inicijativom „ProGlas“ svi građane Srbije koji misle drugačije “optuženi da su zveri“.

„Mi smo do juče bili samo sendvičari, a sada smo zveri. Ono što je meni bio fokus, odnosno ono što je meni odvuklo pažnju u tom njihovom tzv. proglasu, je to što su oni sada optužili sve ostale građane Srbije da su zveri“, rekla je Brnabić za Pink.

Istakla je da su napadi iz dela opozicije počeli napadom na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te da je zbog toga njena majka bila na mitingu Srpske napredsne stranke u Pirotu kako bi dala podršku majci predsednika Vučića.

„Ta kampanja je počela tako što su se napadi na predsednika, odnosno na porodicu predsednika Aleksandra Vučića proširili i dostigli razmere koje ni u jednoj civilizovanoj ili bilo kojoj drugačijoj zemlji ili političkom sistemu nikada nisu viđeni ili zabeleženi, dakle došli su do toga da najmučnije vređaju majku predsednika Vučića“, rekla je Brnabić.

Ona je istakla da je glumac Dragan Bjelogrlić otišao na hrvatsku televiziju da priča o tome kako je ovo zverinjak.

Kako je ocenila, sada se direktno hrvatska nacionalna televizija uključila u izbornu kampanju.

Brnabić je ocenila da ne postoje dokazi da SNS prijavljuje ljude na adrese u Beogradu kako bi glasali na predstojećim izborima, te da su lažne optužbe pojedinih političara.

„Oni prave atmosferu kako bi 18. decembra krenuli u haos na ulicama. To ne smemo da dozvolimo“, naglasila je premijerka.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.