Ako vam kajgana ispala loše sledeći put povedite računa o ovim detaljima!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Ako vam kajgana ispala loše sledeći put povedite računa o ovim detaljima!

Ako niste zadovoljni ukusom kajgane koju ste pripremili, verovatno pravite neku od sledećih grešaka. Obratite pažnju na gore navedeno i primenite savete kada pravite ovo jelo.

Koristite gvozdeni tiganj

Nikada ne treba da ga koristite jer će se kajgana zalepiti za njega i nećete moći da ga dobro promešate. Najbolje je nabaviti tiganj sa keramičkim premazom.

Na jakoj vatri pripremate kajganu

Ovaj korak je pogrešan jer će kajgana biti previše suva. Zagrejte tiganj na srednjoj vatri i smanjite je na nisku kada dodate jaja.

Umutite jaja u tiganju

Na taj način ćete ih neravnomerno umutiti. Iz tog razloga, najbolje ih je dobro promešati u činiji i tek onda staviti na tiganj.

Ostavite ih u tiganju predugo nakon što ste ugasili šporet

To ne morate da radite jer je dovoljna mala količina dodatne toplote da se kajgana promeni, odnosno osuši i stvrdne. Najbolje je da ga izvadite iz tiganja i odmah pojedete.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas