Ako patite od nesanice, jednostavan napitak od jednog povrća će rešiti problem

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Ako patite od nesanice, jednostavan napitak od jednog povrća će rešiti problem

Ukoliko patite od nesanice, stručnjaci savetuju da isprobate ovaj jednostavan napitak koji će, pre svega, delovati umirujuće na vaš organizam.

Dobar san je osnova vašeg zdravlja i nema potrebe objašnjavati koliko je važno naspavati se pre novog dana. Međutim, nesanica je nešto sa čime se svi suočavamo, neki češće, neki ređe, a kada je reč o najnovijim savetima i trikovima za bolje spavanje, ima ih mnogo.

Neki vas mogu samo zavarati, dok su oni drugi podržani od stručnjaka i pojedinici koji su ih isprobali ne kriju oduševljenje.

Prema njihovim tvrdnjama, potrebna vam je voda od zelene salate. Sigurno se pitate kakvog je ukusa, kako se pravi mešavina, da li je to još jedna varka u moru?

Jednostavno je – prokuvajte vodu, dodajte joj zelenu salatu i ostavite da odstoji oko deset minuta. Smesu popijte i čekajte da deluje.

Ove studije su rađene na životinjama i pokazale su rezultate, pa je pretpostavka da će rezultati biti isti i na ljudima.

Iako voda od zelene salate još nije naučno testirana na ljudima, činjenica je da mnogi ljudi koji je piju pred spavanje primećuju neku vrstu umirujućeg efekta.

Osim samog ekstrakta zelene salate, sama toplota tečnosti može pomoći u opuštanju i boljem snu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas