10 boja koje se odlično slažu sa crnom u enterijeru

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
10 boja koje se odlično slažu sa crnom u enterijeru

Crne i bele kombinacije su bezvremenske, elegantne i uvek u trendu, ali može li se crna podjednako dobro kombinovati i sa drugim bojama?

Kako možete kombinovati crni nameštaj sa drugim nijansama i tonovima, a i dalje održati isti klasičan izgled? Dizajneri savetuju da izbor boja pre svega prilagodite svom ličnom stilu i preferencijama, kao i karakteru prostorije koju uređujete. Nakon toga, slobodni ste testirati različite kombinacije i eksperimentisati sve dok ne pronađete onu koja najbolje odražava vašu viziju i estetiku.

Uz boje koje ćete pronaći u našoj maloj galeriji slika, stvorićete lep i moderan ambijent, a i dalje zadržati eleganciju i vanvremenski izgled koji donose crni tonovi u domu.

Opustite se i prelistajte 10 predloga i saznajte koje boje definitivno treba kombinovati sa crnom.

Crna i trikizna

Šta je dobro u tirkiznoj i crnoj kombinaciji, naravno svestranost. Ovom kombinacijom boja možete stvoriti mek i gostoljubiv ambijent, kao i vintage spavaću sobu ili moderan savremeni dnevni boravak sa odvažnijim, oštrijim nijansama.

Crna i crvena

Puna energije i drame, crvene i crne sobe imaju mnogo ličnosti i izgledaju smelo. Ona odlično sarađuju u kuhinji jer odaju mešavinu zabavnih i retro vibracija. Ali jednako dobro izgledaju u spavaćoj sobi, naravno ako preferirate moderniji stil enterijera.

Crna i ružičasta

Ženstvena, ali i dalje vrlo jaka, kombinacija ružičaste i crne pruža dovoljno nežnih i ženstvenih vibracija i stvara topao enterijer. Crna donosi lepu oštrinu, dok ružičasta pruža nežnost i moderan dizajn.

Crna i žuta

Za upečatljiv i jedinstven izbor, probajte kombinaciju maslačak žute sa vašom omiljenom crnom. Ova boja je puna života, i mladalačkog prisustva. Savršena je za spavaću sobu ili kućnu kancelariju.

Crna i srebrna

Moderna i šik sa veoma futurističkim i savremenim osećajem, kombinacija srebrne i crne boje u enterijeru će vas oboriti s nogu. Ova neverovatna kombinacija može vašu običnu spavaću sobu pretvoriti u poseban i prelep ambijent.

Crna i limeta zelena

Evo još jednog fanki i jedinstvenog izbora koji i dalje ima veoma čist i klasični stil. Limeta zelena i crna stvaraju veoma hrabar i iznenađujuće zabavan stil. Na primer, kupatilo u ovim tonovima je puno energije i osvežavajućih vibracija.

Crna i kraljevsko plava

Svako voli plavu u paru sa crnom. Ova kombinacija stvara prostoriju punu života, ali i enterijer vanvremenskog stila. Ova dnevna soba je stilizovana, ali se takođe oseća sofisticiranost u ambijentu.

Crna i pink

Još jedna ženstvena i jaka pogodna nijansa za kombinovanje su ciklama i crna. Ovaj jarki roze ton donosi ženstvenost i u kombinaciji sa crnom može stvoriti lepu trpezariju ili kućnu kancelariju sa lakoćom.

Crna i bež

Umesto vanvremenske crne i klasične bele, možete da kreirate suptilniji i opipljivi enterijer spajanjem crne sa bež tonovima. Ova topla boja će stvoriti osećaj dobrodošlice i naglasiti tradicionalni stil u vašem domu.

Crna i ljubičasta

Kontrast mekih pastela i tamnih, jakih tonova – kombinacija lavande i crne. Ova kombinacija boja pogodna je za bilo koju prostoriju u vašem domu.

Tagovi:

Pročitajte još:

Preporuka za vas
Претрага
Close this search box.